Paste de păr de înger cu lămâie, cartofi cu degete și verdeață de floarea-soarelui

Paste de păr înger cu lămâie, cartofi Fingerling și verdeață de floarea-soarelui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 727 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Angel-paste de păr cu creveți și verdeață, Lemon Angel-Paste De Păr, și Paste de păr cu lămâie și nucă de înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți cartofii pe o foaie mică de copt.
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Puneți tava în centrul cuptorului și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, aproximativ 20 până la 30 de minute. Pune deoparte.
Gătiti pastele: aduceți o oală mare cu apă la fierbere rulantă la foc mediu.
Adăugați cele 2 linguri de sare și aduceți apa înapoi la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți timp de 3 minute. Amestecați pastele cu o lingură cu fante pentru a vă asigura că nu se aglomerează sau nu se lipesc de fund în timp ce gătește.
Într-o strecurătoare mare, scurgeți pastele. Rezervați 1/2 o ceașcă de lichid pentru paste, în cazul în care devine necesar să o utilizați mai târziu.
Într-o tigaie mare, combinați smântâna grea și smântâna. Condimentează cu sare și piper, după gust. Reduceți crema la foc mediu amestecând până se îngroașă și toată smântâna se topește, 3 până la 5 minute.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și o "stropire" de sos Worcestershire. Gust pentru condimente. (*Vezi nota lui Cook) amestecați arpagicul.
Adăugați pastele în tigaie și aruncați pentru a acoperi cu crema. Opriți focul și lăsați pastele să se" odihnească " timp de 2 minute, aruncând pentru a acoperi, din când în când. Între timp, puneți cartofii pe o suprafață plană și folosiți un cuțit ascuțit pentru a-i felia în runde groase de 1/2 până la 3/4 inci. Amestecați feliile de cartofi în sosul de paste.
Serviți pastele: încălziți bolurile de servire. Dacă crema este prea groasă, adăugați puțin mai mult din lichidul de gătit pentru paste și rotiți-l la foc timp de un minut. Amestecați verdeața de floarea soarelui și lingurați pastele în boluri.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți cartofii pe o foaie mică de copt.
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Puneți tava în centrul cuptorului și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, aproximativ 20 până la 30 de minute. Pune deoparte.
Gătiti pastele: aduceți o oală mare cu apă la fierbere rulantă la foc mediu.
Adăugați cele 2 linguri de sare și aduceți apa înapoi la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți timp de 3 minute. Amestecați pastele cu o lingură cu fante pentru a vă asigura că nu se aglomerează sau nu se lipesc de fund în timp ce gătește.
Într-o strecurătoare mare, scurgeți pastele. Rezervați 1/2 o ceașcă de lichid pentru paste, în cazul în care devine necesar să o utilizați mai târziu.
Într-o tigaie mare, combinați smântâna grea și smântâna. Condimentează cu sare și piper, după gust. Reduceți crema la foc mediu amestecând până se îngroașă și toată smântâna se topește, 3 până la 5 minute.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și o "stropire" de sos Worcestershire. Gust pentru condimente. (*Vezi nota lui Cook) amestecați arpagicul.
Adăugați pastele în tigaie și aruncați pentru a acoperi cu crema. Opriți focul și lăsați pastele să se" odihnească " timp de 2 minute, aruncând pentru a acoperi, din când în când. Între timp, puneți cartofii pe o suprafață plană și folosiți un cuțit ascuțit pentru a-i felia în runde groase de 1/2 până la 3/4 inci. Amestecați feliile de cartofi în sosul de paste.
Serviți pastele: încălziți bolurile de servire. Dacă crema este prea groasă, adăugați puțin mai mult din lichidul de gătit pentru paste și rotiți-l la foc timp de un minut. Amestecați verdeața de floarea soarelui și lingurați pastele în boluri.