Paste de pui și anghinare
Pastele de pui și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, amidon de porumb, filete de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste De Pui Și Anghinare, Paste De Pui Cu Anghinare, și Paste De Anghinare De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, sotati puiul în 1 lingură de ulei până nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
În aceeași tigaie, sotati ciupercile și ceapa în uleiul rămas până se înmoaie; adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă roșiile, anghinarea, sarea și puiul. Gatiti si amestecati timp de 4-5 minute sau pana se incalzeste.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă busuiocul.
Scurgeți pastele; se servește cu amestec de pui și brânză.