Paste de pui Tapenade cu fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de pui Tapenade cu fasole. O porție conține 1043 calorii, 66g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 21 de fani. Dacă aveți fasole, penne, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Rețete similare includ Fasole cu rachetă și parmezan, Fasole Stacojie Și Slănină, și Fasole Cu Ceapă Caramelizată Și Sos De Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Frecați puiul cu un strop de ulei, condimentați și prăjiți timp de 20 de minute până când este fiert.
Între timp, puneți măslinele și hamsiile într-un ulcior cu 2 linguri de ulei și blitz într-o pastă aspră cu un blender manual (sau faceți acest lucru într-un robot de bucătărie).
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, adăugați penne și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați fasolea și gătiți încă 5-8 minute până când sunt ambele al dente, apoi scurgeți.
Tăiați pieptul de pui prăjit în bucăți de mușcătură.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie adâncă sau wok, adăugați usturoiul și ardeiul iute și amestecați timp de 1 min. Sfat în roșii și gătiți încă 5 minute până se înmoaie.
Adăugați amestecul de măsline, pastele, fasolea și puiul în tigaie și aruncați totul împreună. Se condimentează, se amestecă prin frunzele de busuioc și se servește.