Paste De Pui Caprese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caprese Chicken Pastan. Această rețetă face 4 porții cu 1119 calorii, 71G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, mozzarella, rigatoni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 124 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Paste De Pui Caprese, Paste Caprese De Pui, și Paste Pesto Caprese De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui într-o cratiță cu bulion de pui, busuioc, 2 lingurițe de sare kosher, boabe de piper și coajă. Dacă este necesar, adăugați apă pentru a acoperi doar puiul.
Se încălzește la foc mediu până când bulionul se fierbe. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor până când puiul citește 155 de litri F pe termometrul de citire instantanee, aproximativ 10 minute.
Așezați puiul pe tăbliță și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, folosiți 2 furculițe pentru a tăia puiul în bucăți de dimensiuni mari. Puneți puiul în bulion pe foc până când este gata de utilizare.
Într-un castron mediu, bateți încet uleiul de măsline în oțet balsamic până se combină.
Se adaugă fulgi de ardei roșu, se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Gatiti pastele in apa sarata conform instructiunilor pachetului.
Scurgere. Folosind lingura cu fante, scoateți puiul din bulion. Rezervați bulion pentru o altă utilizare.
Întoarceți pastele în oală și aruncați cu pui, roșii, mozzarella, busuioc și pansament balsamic. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.