Paste De Paște Primavera
Pastele de Paște Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 319 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sparanghel, parmigiano-reggiano plus unele, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună masa matzo și 1/2 linguriță sare într-un castron. Faceți o fântână în centru și adăugați ouăle și gălbenușul, apoi bateți ușor ouăle cu o furculiță.
Adăugați apă și ulei și amestecați până când aluatul se unește. Frământați aluatul de 5 sau 6 ori. Se formează într-un pătrat de 5 inci și se pune pe o suprafață de lucru prăfuită cu amidon de cartofi, apoi se pudrează aluatul cu amidon de cartofi.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, praf o tigaie mare de copt cu puțin amidon de cartofi. Aluat sfert.
Întindeți fiecare bucată pe o suprafață prăfuită cu amidon de cartofi până când este cât mai subțire posibil (1/16 inch grosime) și aproximativ 10 x 8 inci, prăfuind sucitorul și suprafața aluatului, după cum este necesar. (Dacă aluatul se rupe, peticește-l.) Folosind o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați în benzi lungi de 1/2 inch lățime și transferați în tigaie în 1 strat împreună cu orice bucăți de aluat rupte.
Gatiti intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (2 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana se inmoaie, 1-2 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi saut sparanghel, dovlecei, mazăre (dacă se folosește), părți albe și verzi palide de scallions și 1/2 linguriță sare, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă de gătit rezervată la legume și gătiți, scuturând ocazional tigaia, până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 2 minute. Se amestecă pastele și verdeața de scallion până când sunt acoperite cu sos.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și coaja. Se amestecă mai multă apă rezervată, dacă se dorește.
Se servește cu parmezan suplimentar.