Paste de paie și fân în stil de grădină cu sos Bagna cauda

Paste de paie și fân în stil de grădină cu sos Bagna cauda
Paste de paie și fân în stil de grădină cu sos Bagna Cauda ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 748 calorii. Dacă aveți conopidă purpurie, unt, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Cuier Friptură Cu Bagna Cauda Pan Sos, Ardei cu usturoi-sos de hamsie / Peperoni con Bagna Cauda, și Fustă la grătar cu pesmet Herbat și sos Bagna cauda.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mică cu apă la fierbere mică, apoi adăugați usturoiul și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se lasă să se răcească, apoi se scurge, se curăță și se toacă într-o pastă. Se condimentează cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
3
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o oală mare și condimentați cu sare. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Tăiați legumele în forme și dimensiuni similare, dar păstrați-le separate. Albiți legumele, câte un fel la un moment dat, până când sunt fragede. Legumele Delicate precum fasolea subțire vor dura 1 până la 2 minute, legumele mai ferme precum dovlecelul vor dura 3 minute. După fiecare lot, transferați-le în baia de gheață pentru a se răci folosind un păianjen sau un filtru mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se scurge bine.
6
Încălziți EVOO într-un vas mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați hamsiile și amestecați până se descompun și se topesc în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați smântâna grea, untul și pasta de usturoi și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Lăsați sosul să se răcească, apoi transferați într-un recipient etanș și refrigerați peste noapte (sau mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12
Adăugați legumele în ultimele 2 minute de gătit pentru a le reîncălzi. Reîncălziți sosul bagna cauda într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Aruncați pastele și legumele cu sosul și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista