Paste de ou cu sos de miel: Tagliolini Col Sugo di Agnello

Paste de ou cu sos de miel: Tagliolini Col Sugo di Agnello este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 537 calorii, 38g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți tagliolini de ou, conserve de roșii, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Macaroane Grill Sugo Bianco – pui la grătar cu sos cremos Asiago și paste, Coaste de miel la grătar (agnello a Scottadito), și Umăr de miel prăjit (Agnello de Latte Arrosto).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, destul de adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați ceapa, morcovul, busuiocul și pancetta și gătiți la foc mediu-mare până când grăsimea pancetta a fost complet redată. Condimentează mielul cu sare și piper și adaugă-l în tigaie, gătind până se rumeneste.
Adăugați vinul, lăsați-l să gătească 5 minute, apoi adăugați roșiile și 4 căni de apă clocotită. Condimentează cu sare și piper și gătește, acoperit, până când carnea este fragedă. Cu o lingură pliată, scoateți carnea și păstrați-o caldă, apoi adăugați pastele proaspete în sos și gătiți până la al dente. Când pastele sunt fierte, întoarceți carnea în tigaie, amestecați ușor la foc timp de câteva minute și împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite pentru a servi.