Paste de ou cu sos de miel: Tagliolini Col Sugo di Agnello

Paste de ou cu sos de miel: Tagliolini Col Sugo di Agnello
Paste de ou cu sos de miel: Tagliolini Col Sugo di Agnello este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 537 calorii, 38g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți tagliolini de ou, conserve de roșii, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Macaroane Grill Sugo Bianco – pui la grătar cu sos cremos Asiago și paste, Coaste de miel la grătar (agnello a Scottadito), și Umăr de miel prăjit (Agnello de Latte Arrosto).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, destul de adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa, morcovul, busuiocul și pancetta și gătiți la foc mediu-mare până când grăsimea pancetta a fost complet redată. Condimentează mielul cu sare și piper și adaugă-l în tigaie, gătind până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați vinul, lăsați-l să gătească 5 minute, apoi adăugați roșiile și 4 căni de apă clocotită. Condimentează cu sare și piper și gătește, acoperit, până când carnea este fragedă. Cu o lingură pliată, scoateți carnea și păstrați-o caldă, apoi adăugați pastele proaspete în sos și gătiți până la al dente. Când pastele sunt fierte, întoarceți carnea în tigaie, amestecați ușor la foc timp de câteva minute și împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista