Paste de ou cu praz
Pastele de ou cu praz necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 539 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, unt, fettuccine de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de ou cu praz, Paste cu praz și slănină, și Paste cu Pancettan și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe. Sareți apa, apoi gătiți pastele la al dente, rezervând 1 cană de lichid de gătit înainte de scurgere.
Între timp, umpleți un castron mare sau o chiuvetă cu apă rece, feliați prazul pe lungime, apoi feliați în bucăți groase de 1/2 inch. Spălați prazul, separând toate straturile și scurgeți-l pe un prosop de bucătărie.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin și untul la foc mediu, adăugați prazul și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand prazul este fraged si moale, aproximativ 8-10 minute.
Adăugați vinul și amestecați. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile și temperați-le cu apa de gătit fierbinte rezervată cu amidon.
Adăugați ouăle călite în sos.
Adăugați pastele în sosul de praz și amestecați pentru a combina timp de 2 minute sau până când se formează un sos și acoperă pastele. Se acoperă cu brânză Parmigiano-Reggiano și se servește.