Paste de mazăre, tarhon și Ricotta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mazăre, tarhon și Ricotta Pastan. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 468 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână penne de orez-cartof-soia, bulion de legume, brânză ricotta parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu două mazăre cu Ricottan și tarhon, Paste cu două mazăre cu Ricottan și tarhon, și Paste cu două mazăre cu Ricottan și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti penne ca pachetul direcționează. Între timp, într-o cratiță acoperită medie, aduceți mazărea, bulionul, piperul și sarea la fierbere la foc mare. Dacă este necesar, gătiți mai departe până se înmoaie. Jumătate pură de amestec de mazăre într-un blender până se omogenizează.
Se toarnă ambele amestecuri de mazăre peste pastele scurse în tigaie pentru paste. Se amestecă tarhonul. Lingură în boluri. La fiecare, adăugați 1/4 cană de ricotta în linguri mici și amestecați ușor.