Paste de homar cu sos de smântână cu ierburi

Pasta de homar cu sos de smântână cu ierburi este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 859 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, crenguțe de cimbru, homari vii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar cu ierburi, Sos de homar pentru Paste, și Paste cu quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oală foarte mare de apă sărată la fiert.
Adăugați homari. Se fierbe până se fierbe, aproximativ 12 minute (sau se gătește în loturi, dacă este necesar). Folosind clești, transferați homarii pe o foaie mare de copt cu margini.
Scoateți carnea din coadă și gheare; așezați carnea într-un castron mediu.
Scoateți orice icre din corpuri și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți și răciți carnea și icrele (dacă există).
Îndepărtați tomalley (materia verde) din corpuri și aruncați-o. Corpuri de rezervă și scoici.
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Adăugați corpuri și scoici de homar rezervate. Saut nr.3 minute. Reduceți căldura la minim.
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 3 minute. Se amestecă roșiile, vinul, oțetul, usturoiul, tarhonul, cimbru și pătrunjelul.
Adăugați smântână; se fierbe 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe doar până când aroma de homar infuzează smântână, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se strecoară sosul într-un castron mare, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați conținutul filtrului. (Homarul și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Transferați sosul într-o cratiță mare.
Tăiați carnea de homar în bucăți de mărimea mușcăturii; se sfărâmă grosier icre, dacă se folosește.
Se adaugă în sos. Reîncălziți ușor la foc mic, amestecând ocazional.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți; întoarceți pastele în oală.
Adăugați sos; aruncați la foc mediu-mare până când sosul acoperă pastele, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron mare de mică adâncime și se servește.