Paste de homar cu sos de smântână cu ierburi

Paste de homar cu sos de smântână cu ierburi
Pasta de homar cu sos de smântână cu ierburi este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 859 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, crenguțe de cimbru, homari vii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar cu ierburi, Sos de homar pentru Paste, și Paste cu quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală foarte mare de apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați homari. Se fierbe până se fierbe, aproximativ 12 minute (sau se gătește în loturi, dacă este necesar). Folosind clești, transferați homarii pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
3
Scoateți carnea din coadă și gheare; așezați carnea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți orice icre din corpuri și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți și răciți carnea și icrele (dacă există).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Îndepărtați tomalley (materia verde) din corpuri și aruncați-o. Corpuri de rezervă și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
6
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați corpuri și scoici de homar rezervate. Saut nr.3 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
8
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 3 minute. Se amestecă roșiile, vinul, oțetul, usturoiul, tarhonul, cimbru și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TarhonTarhon
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
VinVin
9
Adăugați smântână; se fierbe 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe doar până când aroma de homar infuzează smântână, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se strecoară sosul într-un castron mare, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați conținutul filtrului. (Homarul și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
HomarHomar
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
10
Transferați sosul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Tăiați carnea de homar în bucăți de mărimea mușcăturii; se sfărâmă grosier icre, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
12
Se adaugă în sos. Reîncălziți ușor la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
13
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Scurgeți; întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați sos; aruncați la foc mediu-mare până când sosul acoperă pastele, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste
SosSos
16
Se transferă într-un castron mare de mică adâncime și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista