Paste de fructe de mare inspirate de Paella cu sos de cremă de coniac

Paste de fructe de mare inspirate de Paella cu sos de cremă de coniac
Paellan inspirat fructe de mare paste cu un sos de crema de coniac ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 357 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sarea de mare, coada de homar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de porumb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Paste de fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Turcia în sos de cremă de coniac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți jumătate din unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați jumătate din șobolani și o parte din amestecul de condimente paella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați crema și fierbeți timp de 5 minute. Apoi adăugați brânza și jumătate de usturoi și amestecați repede până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați un sfert din stocul de fructe de mare, coniacul și coaja de lămâie în sos și lăsați acest lucru să se reducă până la gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
ConiacConiac
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Înmuiați tăiței de orez uscați în apă caldă pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Presărați carnea de crab, creveții și homarul cu un amestec de condimente paella și sare. Luați o parte din tăiței și așezați-vă pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
CrabmeatCrabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Adăugați o porție de carne de crab, creveți și homar în mijlocul tăiței și înfășurați-le. Repetați pașii pentru " pachetele de tăiței de orez cu fructe de mare."
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Încălziți uleiul într-o oală grea și prăjiți adânc mănunchiurile de tăiței până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și condimentați imediat cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Într-o tigaie adăugați untul rămas, usturoiul și șalotele și gătiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați restul de fructe de mare și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
13
Adăugați midii în bulion și aburiți până se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
14
Așezați pachetul de fructe de mare prăjite în mijlocul unui bol și sosul de lingură în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Așezați midii în fiecare colț al bolului (4 pe porție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca gloată Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Un soi clasic de struguri spaniol din podgoriile noastre cultivate durabil din Paso Robles. Dacă Don Quijote ar fi un vin, acesta ar fi—perfect cu paella, ardei roșii umpluți și ciuperci marinate.Arome de prune negre, lemn dulce și smochine coapte. Arome luxuriante de plăcintă de mure, sarsaparilla și cutie de trabucuri. Taninuri rustice seducătoare la final.Maturat timp de nouă luni în butoaie de stejar francez și American (27% stejar nou)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista