Paste de dovlecei și busuioc cu pesmet pesto

Paste de dovlecei și busuioc cu pesmet pesto
Rețeta paste de dovlecei și busuioc cu firimituri pesto se poate face în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 598 calorii. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet penne, dovlecei, ceapă și ciabatta. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cu dovlecei, busuioc și migdale, Paste Pesto și dovlecei, și Paste Pesto și roșii cu firimituri crocante.

Instrucțiuni

1
Gătiți ușor pastele, apoi scurgeți-le, rezervând o lingură de apă de gătit. Clătiți pastele cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți din nou, aruncați puțin ulei pentru a nu se lipi și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți restul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Prăjiți dovleceii în ulei timp de aproximativ 10 minute pentru a elimina cea mai mare parte a lichidului; ar trebui să reducă mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Subţire-Subţire-
4
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie, gătiți încă 2 minute, apoi condimentați foarte bine și adăugați la paste. Se amestecă cea mai mare parte a frache-ului crme și jumătate de parmezan cu condimente, apoi se răstoarnă într-un vas rezistent la cuptor. Dollop restul de crme frache peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Bateți aproape tot busuiocul, brânza rămasă, pâinea și nucile de pin împreună pentru a face firimituri de pesto, apoi împrăștiați peste tot. Terminați cu încă câteva nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți timp de 20 de minute până când toppingul este crocant și clocotește la margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se servește cu încă câteva frunze de busuioc împrăștiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista