Rețeta paste de dovlecei și busuioc cu firimituri pesto se poate face în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 598 calorii. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet penne, dovlecei, ceapă și ciabatta. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cu dovlecei, busuioc și migdale, Paste Pesto și dovlecei, și Paste Pesto și roșii cu firimituri crocante.
Instrucțiuni
1
Gătiți ușor pastele, apoi scurgeți-le, rezervând o lingură de apă de gătit. Clătiți pastele cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți din nou, aruncați puțin ulei pentru a nu se lipi și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți restul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Prăjiți dovleceii în ulei timp de aproximativ 10 minute pentru a elimina cea mai mare parte a lichidului; ar trebui să reducă mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie, gătiți încă 2 minute, apoi condimentați foarte bine și adăugați la paste. Se amestecă cea mai mare parte a frache-ului crme și jumătate de parmezan cu condimente, apoi se răstoarnă într-un vas rezistent la cuptor. Dollop restul de crme frache peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți aproape tot busuiocul, brânza rămasă, pâinea și nucile de pin împreună pentru a face firimituri de pesto, apoi împrăștiați peste tot. Terminați cu încă câteva nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți timp de 20 de minute până când toppingul este crocant și clocotește la margini.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu încă câteva frunze de busuioc împrăștiate.