Paste De Anghinare Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de anghinare Piccatan. Această rețetă servește 8. O porție conține 694 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, inimi de anghinare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Piccata, Paste Cu Creveți Piccata, și Paste Piccata De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați 24 de anghinare într-o strecurătoare, apăsând cu spatele unei linguri pentru a îndepărta sucul din anghinare; pus deoparte. (Rezervați orice anghinare rămasă pentru o altă utilizare.)
Combinați albușurile de ou și următoarele 5 ingrediente (albușuri de ou prin piper); se amestecă cu un tel. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare. Lucrând cu 1 anghinare odată, dragă anghinare în făină și înmoaie în amestec de albuș de ou.
Adăugați 12 anghinare în tigaie; gătiți 3 minute transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți anghinarea din tigaie; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pune deoparte. Repetați procedura cu restul de 12 anghinare și amestec de albuș de ou.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când este fierbinte.
Se servește peste paste fierbinți și sos marinara încălzit.