Paste cu verdeață și Sir Laurier
Paste cu verdeață și Sir Laurier este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 712 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, rapini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Paste Cu Verdeață, Ridichi Și Verdeață Cu Paste, și Pastan și verde Torte.
Instrucțiuni
Tăiați capetele florii de pe rapini, lăsând 5 cm (2 in) de tulpină. Pune deoparte.
Tăiați tulpinile rămase în bucăți de 2,5 cm (1 in). Pune deoparte.
Tăiați bietul în felii de 2,5 cm (1 in). Rezervați partea cu frunze cu florile de rapini și tulpinile cu tulpinile de rapini.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul. Când usturoiul este rumenit, scoateți-l și aruncați-l.
Adăugați prazul și pancetta în uleiul cu aromă de usturoi și gătiți până când prazul se înmoaie și pancetta se rumeneste ușor.
Adăugați tulpinile de legume, bulionul și sarea și piperul. Acoperiți și gătiți 4 minute.
Adăugați frunzele de smog și florile de rapini și gătiți, acoperite, încă 2 minute.
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare pana la al dente.
Scurgeți pastele, readuceți-le în oală și adăugați amestecul de legume. Aruncați ușor și adăugați brânza Sir Laurier în ultimul moment.
Se transferă într-un vas de servit și se acoperă cu nucile de pin.