Paste Cu Ton, Rucola Și Ardei Iute

Paste Cu Ton, Rucola Și Ardei Iute
Pastele cu ton, rucola și ardei iute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 25 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 135 calorii. 124 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, fulgi generoși de piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Paste cu ton, rucola și ardei iute, Paste cu Tunan și Rucola, și Paste Tunan și Rucola (rachetă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 gătiți pastele: Aducețio oală mare cu apă sărată (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă) la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele, reveniți la fierbere și fierbeți neacoperite până când pastele sunt al dente, fierte, dar încă puțin ferme până la mușcătură.2 gatiti fulgii de usturoi si ardei rosu in ulei de masline; adăugați ton, sare:în timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți până când usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați tonul și tăiați-l în fulgi fini cu o furculiță. Se condimentează cu sare. Păstrați cald la foc mic.3 Puneți deoparte o cană de apă pentru paste:chiar înainte ca pastele să fie gata, puneți deoparte 1 cană de apă clocotită. Veți avea nevoie de acest lucru pentru a adăuga înapoi la vasul de paste pentru a nu se usca prea mult.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1
Scurgeți pastele și, în funcție de dimensiunea tigaiei, fie adăugați-le în tigaie cu tonul, fie readuceți pastele în oala pentru paste și adăugați amestecul de ton în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați rucola și folosiți clești pentru a arunca împreună cu pastele și tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Adăugați o parte din apa fierbinte rezervată pentru Paste pentru a ajuta la slăbirea pastelor.Rucola se va ofili în timp ce aruncați pastele și tonul cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Adăugați mai multă apă pentru paste, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții25
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista