Pastele cu ton, rucola și ardei iute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 25 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 135 calorii. 124 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, fulgi generoși de piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Paste cu ton, rucola și ardei iute, Paste cu Tunan și Rucola, și Paste Tunan și Rucola (rachetă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 gătiți pastele: Aducețio oală mare cu apă sărată (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă) la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele, reveniți la fierbere și fierbeți neacoperite până când pastele sunt al dente, fierte, dar încă puțin ferme până la mușcătură.2 gatiti fulgii de usturoi si ardei rosu in ulei de masline; adăugați ton, sare:în timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare, Pentru Marginile Paharului
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți până când usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați tonul și tăiați-l în fulgi fini cu o furculiță. Se condimentează cu sare. Păstrați cald la foc mic.3 Puneți deoparte o cană de apă pentru paste:chiar înainte ca pastele să fie gata, puneți deoparte 1 cană de apă clocotită. Veți avea nevoie de acest lucru pentru a adăuga înapoi la vasul de paste pentru a nu se usca prea mult.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare, Pentru Marginile Paharului
Mandarine, Fiecare
1
Scurgeți pastele și, în funcție de dimensiunea tigaiei, fie adăugați-le în tigaie cu tonul, fie readuceți pastele în oala pentru paste și adăugați amestecul de ton în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați rucola și folosiți clești pentru a arunca împreună cu pastele și tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Adăugați o parte din apa fierbinte rezervată pentru Paste pentru a ajuta la slăbirea pastelor.Rucola se va ofili în timp ce aruncați pastele și tonul cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Piept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, Fiecare
4
Adăugați mai multă apă pentru paste, după cum este necesar.