Paste Cu Ton, Rucola Și Ardei Iute
Pastele cu ton, rucola și ardei iute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 25 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 135 calorii. 124 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, fulgi generoși de piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Paste cu ton, rucola și ardei iute, Paste cu Tunan și Rucola, și Paste Tunan și Rucola (rachetă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 gătiți pastele: Aducețio oală mare cu apă sărată (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă) la fierbere.
Adăugați pastele, reveniți la fierbere și fierbeți neacoperite până când pastele sunt al dente, fierte, dar încă puțin ferme până la mușcătură.2 gatiti fulgii de usturoi si ardei rosu in ulei de masline; adăugați ton, sare:în timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți până când usturoiul este parfumat.
Adăugați tonul și tăiați-l în fulgi fini cu o furculiță. Se condimentează cu sare. Păstrați cald la foc mic.3 Puneți deoparte o cană de apă pentru paste:chiar înainte ca pastele să fie gata, puneți deoparte 1 cană de apă clocotită. Veți avea nevoie de acest lucru pentru a adăuga înapoi la vasul de paste pentru a nu se usca prea mult.4
Scurgeți pastele și, în funcție de dimensiunea tigaiei, fie adăugați-le în tigaie cu tonul, fie readuceți pastele în oala pentru paste și adăugați amestecul de ton în paste.
Adăugați rucola și folosiți clești pentru a arunca împreună cu pastele și tonul.
Adăugați o parte din apa fierbinte rezervată pentru Paste pentru a ajuta la slăbirea pastelor.Rucola se va ofili în timp ce aruncați pastele și tonul cu ea.
Adăugați mai multă apă pentru paste, după cum este necesar.