Paste cu ton, roșii uscate la soare, inimi de anghinare, lămâie și vin alb

Paste cu ton, roșii uscate la soare, inimi de anghinare, lămâie și vin alb
Pastele cu ton, roșii uscate la soare, inimi de anghinare, lămâie și vin alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Un amestec de fripturi de ton, bulion de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste cu inimi de anghinare, roșii uscate la soare și migdale prăjite, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste de păr înger cu pui, inimi de anghinare, roșii, capere, Feta și lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste linguine, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare și gătiți ceapa 4 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă cimbru și se continuă gătitul 2 minute, până când ceapa se rumeneste. Puneți deoparte ceapa și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
5
Așezați tonul în cratiță și gătiți 2 până la 3 minute, până se rumenesc. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Încălziți uleiul rămas în cratiță. Puneți ceapa și cimbru în cratiță și amestecați vinul alb. Gatiti pana se reduce cu aproximativ 1 lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se amestecă bulionul de pui, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți 10 minute, până când se reduce la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
8
Amestecați roșiile uscate la soare și inimile de anghinare în cratiță și gătiți doar până se încălzesc. Întoarceți tonul în cratiță și gătiți la coacerea dorită. Aruncați pastele fierte în cratiță. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Sare și PiperSare și Piper
Paste FiertePaste Fierte
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate76
Revista