Paste cu sparanghel și Prosciutto

Paste cu sparanghel și Prosciutto
Pastele cu sparanghel și Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 721 calorii, 23g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, vin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prosciutto și paste de sparanghel, Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto, și Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti prosciutto - ul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand se ingrasa si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți până când usturoiul începe să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați vinul. Reveniți la căldură și gătiți până când vinul se evaporă ușor, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Adăugați smântâna și nucșoara și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează, adăugând sparanghelul în ultimul minut de gătit. Rezervați 1/2 cană apă de gătit, apoi scurgeți pastele și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Adăugați brânza în sosul de smântână și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Adăugați pastele și sparanghelul și aruncați pentru a acoperi, adăugând o parte din apa de gătit rezervată pentru a slăbi, dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper. Împărțiți între boluri și acoperiți cu mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista