Paste cu sparanghel, somon și busuioc

Paste cu sparanghel, somon și busuioc
Sparanghel, somon și Pastan de busuioc este un fără gluten felul principal. O porție conține 430 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de somon, căței de usturoi, fusilli de orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Penne de somon cu sos de cremă pesto de busuioc, anghinare și sparanghel, Paste cu păr de înger cu creveți, sparanghel și busuioc, și Lămâie busuioc brânză de capră și paste de sparanghel - 7 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fusilli ca pachetul direcționează. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FusilliFusilli
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sparanghel și usturoi și amestecați până când sparanghelul este doar fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UsturoiUsturoi
3
Se toarnă jumătate și jumătate, bulion și piper. Aduceți la fierbere și gătiți până când lichidul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
4
Se amestecă somonul, busuiocul și pastele pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
BusuiocBusuioc
PastePaste
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista