Paste cu sparanghel, Pancetta și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu sparanghel, Pancetta și nuci de pin. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Paste cu sparanghel, lamaie si nuci de pin, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Ceapă perlată prăjită balsamică, sparanghel și nuci de pin prăjite cu paste de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; adăugați sparanghel în tigaie în ultimele 3 minute de gătit.
Presărați amestecul de paste cu usturoi; reveniți la tigaie și aruncați bine.
Aranjați nucile de pin într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 3 minute sau până devin aurii și parfumate, amestecând ocazional.
Așezați într-un castron mic.
Creșteți temperatura cuptorului la 47
Aranjați pancetta pe tigaie cu jeleu.
Coaceți la 475 timp de 6 minute sau până când sunt crocante.
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul, amestecând cu un bici.
Stropiți peste amestecul de paste; aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară cu nuci de pin, pancetta și brânză.