Paste cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar

Paste cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar
Pastele cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 678 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri plate de hamsii, paste perciatelli, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste picante de conopidă prăjită cu pesmet, Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie, și Conopida prăjită a lui Sam Sifton cu pesmet de hamsie.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți firimituri de pâine, amestecând constant, până când sunt aurii și crocante, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați firimiturile de pâine într-un castron și aruncați cu mărar și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ștergeți tigaia, apoi gătiți ceapa cu 1/4 linguriță de sare în 1/2 cană de ulei rămasă la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte moale, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați hamsii și gătiți, zdrobind hamsii în ceapă, până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Între timp, gătiți bucatini într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (2 linguri sare pentru 5 litri de apă) până la al dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se amestecă fulgi de ardei roșu și apă rezervată în sos de hamsii, apoi se adaugă paste și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați aproximativ jumătate de pesmet și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8
Se servește presărat cu firimituri de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista