Paste Cu Sos De Pecan Zesty
Pastele cu sos de Pecan Zesty ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți inimi de anghinare, sare, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste din făină de năut cu praz Zesty și sos de roșii, Pui Zesty și paste, și Paste De Pui Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți pecanele într-o tigaie antiaderentă de dimensiuni medii la foc mediu-mic, amestecând des, 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Lăsați să se răcească 5 minute. Amestecați împreună pecanele, pătrunjelul și coaja.
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți pastele, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Procesați inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender până la neted, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar.
Adăugați 1/4 cană de lichid de gătit rezervat. Pulsați de 3 până la 4 ori sau până la netezire. Aruncați cu paste fierte fierbinți; condimentează cu sare după gust. Topiți fiecare porție cu amestec de pecan.