Paste cu sos de ciuperci
Pastele cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 423 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, smântână grea, pre - ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci, Paste con Champi (Paste cu sos de ciuperci), și Sos De Paste Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateti împreună se amestecă supa și apă într-un castron de dimensiuni medii; retrase din circuitul agricol.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ardeiul dulce și ciupercile; se sotează până se înmoaie parțial, aproximativ 10 minute. Se amestecă amestecul de supă. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti, neacoperit, pana se ingroasa usor, aproximativ 8 minute. Se amestecă 1/4 cană parmezan, pătrunjelul și smântâna grea; gătiți încă 1 minut sau până se încălzește.
Scurgeți bine pastele; transferați pastele într-un bol mare de servire.
Adăugați sosul de ciuperci și restul de 1/4 cană parmezan; aruncați pentru a amesteca bine.