Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci
Pastele cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 423 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, smântână grea, pre - ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci, Paste con Champi (Paste cu sos de ciuperci), și Sos De Paste Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateti împreună se amestecă supa și apă într-un castron de dimensiuni medii; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ardeiul dulce și ciupercile; se sotează până se înmoaie parțial, aproximativ 10 minute. Se amestecă amestecul de supă. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti, neacoperit, pana se ingroasa usor, aproximativ 8 minute. Se amestecă 1/4 cană parmezan, pătrunjelul și smântâna grea; gătiți încă 1 minut sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
6
Scurgeți bine pastele; transferați pastele într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați sosul de ciuperci și restul de 1/4 cană parmezan; aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Serviți pastele imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista