Paste cu sos de busuioc provensal

Paste cu sos de busuioc provensal
Pastele cu sos de busuioc provensal ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 492 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, flori de broccoli, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Paste provensale cu busuioc și hamsie, Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii, și Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii.

Instrucțiuni

1
Tăiați morcovul și pielea de dovlecel verde și galben, așa cum este descris în note, de mai sus. (Salvați dovleceii rămași pentru alte utilizări.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți bulionul, ceapa, țelina, Napul și cartoful la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartoful este fraged pentru a mușca, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
NapNap
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate din fasole și lichidul lor; reveniți la fierbere, apoi gătiți, acoperit, timp de 5 până la 10 minute pentru a amesteca aromele. Păstrați cald și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți fasolea rămasă și lichidul, busuiocul și usturoiul până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Gatiti pastele, neacoperite, in 4 litri de apa clocotita si 1 lingura de sare pana aproape frageda pentru a musca, aproximativ 5 minute; după 3 minute, adăugați broccoli. Se amestecă legumele julienned și se fierbe până când se înmoaie doar pentru a mușca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Scurgeți, clătiți cu apă fierbinte, îndepărtați broccoli și mențineți alimentele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se amestecă amestecul de busuioc în amestecul de bulion. Lingură în 4 farfurii late, cu margini. Paste Mound în centru. Împrăștiați roșii și broccoli în jurul jantelor plăcii. Oferiți pene de piper și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista