Paste cu sos cremos de spanac
Pastele cu sos cremos de spanac sunt un vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 474 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste cu sos cremos de spanac, Paste cu sos cremos de roșii și spanac, și Paste cu ciuperci de spanac cu sos cremos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și saut ușor până la auriu, 5 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă 1 minut.
Se adaugă spanacul și saut-ul, amestecând, până se ofilesc complet, aproximativ 3 minute.
Se adaugă sarea și piperul și se continuă fierberea timp de aproximativ 2 minute.
Așezați amestecul de spanac, pătrunjelul, brânza feta și crema de brânză într-un robot de bucătărie.
Adăugați apa fierbinte pentru paste. Apoi condimentează cu sare și piper negru din belșug.Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și aruncați imediat cu sosul verde.
Presărați ardei iute roșu deasupra și serviți cu asiago sau parmezan.