Paste cu slănină, dovlecei și salvie
Pastele cu slănină, dovlecei și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 18 și costă 45 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați paste din cereale integrale, frunze de salvie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Paste de dovlecei, ciuperci și salvie, Penne cu dovleac, slănină și salvie, și Paste de dovleac și parmezan cu salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.feliați o bandă de 1/4 inch de la baza și tulpina de dovlecei, astfel încât să stea plat. Curățați dovleceii, tăiați-i pe jumătate pe lungime și scoateți semințele.
Tăiați carnea în cuburi de 1/2 inch.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt mare, cu margini, aruncați cu 1 lingură. ulei de măsline și se presară cu sare și piper. Prăjiți, amestecând o dată, până când dovlecelul este fraged și rumenit, aproximativ 20 de minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Gatiti baconul, amestecand, pana cand este crocant, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă grăsimea de slănină din tigaie; aruncați picăturile.
Adăugați uleiul rămas în tigaie; reveniți la foc mediu.
Adăugați fulgi de piper; se amestecă timp de 15 secunde.
Adăugați salvie și squash și saut până când se încălzește și salvie este crocantă, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Aruncați pastele în apă clocotită și gătiți până când al dente, 7 minute sau ca etichetă de pachet direcționează.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă de gătit.
Adăugați pastele în tigaie cu 1/4 cană de apă pentru paste și suc de lămâie. Aruncați la foc mediu până când este bine acoperit, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Condimentează pastele cu 1/4 linguriță. sare. Împărțiți pastele în 6 boluri și presărați cu slănină rezervată.