Paste cu quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată
Pastele de quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de carne cu gheare de homar, pudră de usturoi, băutură atât de delicioasă din lapte de cocos fără lactate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cozi de homar la grătar cu unt de boia afumat, Cina în seara asta: salată de Quinoa, năut și spanac cu sos de boia afumată, și Pastan de pui E Fagiole cu boia afumată.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Scurgeți și stropiți puțin ulei de măsline sau orice altă legumă oil.In o tigaie cu sos, adăugați ulei de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ulei De Cocos
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Lăsați să se topească la foc mediu.
4
Adăugați băutură din lapte de cocos și amestecați. Într-o ceașcă mică adăugați amidon de tapioca și apă. Se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De Cocos
Amidon De Tapioca
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați această suspensie în amestecul de ulei de cocos din tigaia cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Bateți până se încorporează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați sare de mare, piper negru, praf de usturoi, boia afumată și usturoi prăjit, dacă doriți. Se amestecă bine. Se aduce la fierbere și apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Adăugați homar gătit. Continuați să amestecați. Acoperă.Aranjați macaroane de quinoa fierte pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa Gătită
Macaroane Inel
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Se toarnă atât de delicios sos de homar deasupra. Rezervați sosul într-un castron lateral pentru a avea pe masă în timp ce serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.