Paste cu păr de înger cu piper negru cu somon afumat

Paste cu păr de înger cu piper negru cu somon afumat
Pastele de păr de înger cu piper negru cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $2.52 pe portie. O porție conține 479 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de frișcă grea, boabe de piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Ardei roșu prăjit și piper Chipotle în paste cu păr de înger Adobo, Paste cu păr de înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc, și Paste de păr de înger cu midii și sos de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, reduceți 4 căni de smântână grea la foc mic până când ajunge la jumătate din volumul inițial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o oală mai mică, combinați suc de scoici, vin, usturoi, boabe de piper, sare, 2 linguri de mărar și oțet. Reduceți la fierbere la jumătate din volumul inițial. Se strecoară și se aruncă usturoiul și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Suc De ScoiciSuc De Scoici
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MărarMărar
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați reducerea vinului la crema redusă. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
CremăCremă
VinVin
4
Cu un mixer electric, bateți 1 cană cremă până la vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Adăugați smântână și bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
6
În apă clocotită, ușor sărată, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
7
Scurgeți și răciți curgând apă rece prin ea pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți sosul de smântână/vin pentru a fierbe, apoi amestecați parmezanul până se omogenizează bine. Sosul va continua să se reducă rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CremăCremă
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Adăugați paste fierte în sos și aruncați pentru a acoperi uniform. Împărțiți între 4 feluri de mâncare, topping fiecare cu 2 uncii de somon afumat, un amestec de smântână bătută și o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Paste FiertePaste Fierte
SmântânăSmântână
SosSos
MărarMărar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista