Paste cu Pesto de mazăre și bile de ton

Paste cu Pesto de mazăre și bile de ton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu Pesto de mazăre și bile de ton. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 1098 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Bile de ton cu paste de mazăre și porumb dulce, Paste pesto de ton cu brânză, și Salată De Paste Cu Ton Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tonul, ceapa, muștarul, sucul de lămâie, ouăle, praful de usturoi, sarea, piperul și firimiturile de pâine într-un bol mediu de amestecare și amestecați pentru a combina.Împărțiți amestecul în bile și puneți-l deoparte pe o tigaie căptușită cu pergament. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul unei tigaie sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați bilele de ton și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Set aside.To faceți pesto-ul de mazăre: pulsați împreună mazărea, Asiago, usturoiul și nucile într-un robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până se combină bine.Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Brânză AsiagoBrânză Asiago
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Transferați într-un castron mic și setați aside.To faceți pastele: aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați cele 2 Tbs. sare și pastele la apa clocotită. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni lipirea, pana la al dente, conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/2 cană din gătit water.In un castron de servire, amestecați 1/4 cană din apa de gătit cu 2 căni de pesto. Păstrați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Adăugați pastele scurse și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Adăugați cât mai multă apă de gătit rămasă pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
10
Se servește cu bilă de ton deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista