Paste Cu Perisoare Cu Usturoi

Paste Cu Perisoare Cu Usturoi
Paste perisoare Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 587 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați panko, ulei de măsline, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Paste Rapide Cu Usturoi, Paste cu roșii usturoi, și Paste cu verdeață usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele pe directii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Scurgeți peste un castron și rezervați 1/3 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În timp ce pastele gătesc, combinați carnea de vită și următoarele 6 ingrediente (prin ou); formați amestecul în 16 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați chiftele; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
6
Adăugați marinara și 1/3 cană de apă pentru paste. Acoperiți și gătiți 11 minute sau până când chiftelele sunt gata. Împărțiți pastele uniform între 4 farfurii; acoperiți uniform cu sos, chiftele și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista