Sparanghel Papion paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, roșii uscate la soare tăiate în ulei julienne, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 123 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Paste coapte cu sparanghel (Pastan al Forno con Asparagi), Paste Cu Sparanghel, și Paste cu sparanghel.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand sparanghel in apa clocotita in ultimele 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere.
3
Între timp, gătiți ardeii și roșiile într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 până la 3 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați amestecul de paste, bulionul, crema de brânză și oregano în tigaie; se amestecă bine. Gatiti si amestecati 5 min. sau până când sosul este ușor îngroșat. Se acoperă cu brânză; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când brânza începe să se topească.