Paste cu Pancetta si linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu Pancettan și linte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Pastan și linte: Pastan e Lenticchie, și Paste cu linte și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; scurgeți.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 7 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând, până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Se amestecă lintea, apoi se adaugă roșiile, 2 căni de apă, busuiocul și 1/2 linguriță de sare. Creșteți căldura la înălțime medie și aduceți sosul la fierbere; gatiti 3 minute. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați pastele în sos împreună cu jumătate din parmezan. Condimentează cu sare și aruncă. Împărțiți între boluri; stropiți cu ulei de măsline și acoperiți cu parmezanul rămas și mai mult busuioc.
Fotografie de Antonis Achilleos