Paste Cu O Oală

Paste Cu O Oală
Pastele cu o oală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1016 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ravioli cu patru brânzeturi, apă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste De Dovlecei Cu O Oală, O Oală Fajita Paste, și Paste Cu Ciuperci De Dovlecei Cu O Oală.

Instrucțiuni

1
Gătiți carnea de vită măcinată într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere. Ștergeți cuptorul olandez curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Saut ceapa si ciupercile in ulei incins la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați usturoi, și saut 1 minut. Se amestecă carnea de vită, sosul de Paste, 1 cană de apă și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Aduceți sosul la fiert; adăugați ravioli. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până când pastele sunt gata. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Serviți imediat.
6
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit sos de Paste Classico Tomato & Basil și Ravioli de brânză Buitoni Family Size Four.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli Cu BrânzăRavioli Cu Brânză
Sos De PasteSos De Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista