Paste cu nuci de pin, broccoli, sardine și fenicul
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., Paste cu nuci de pin, broccoli, sardine și fenicul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 509 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stafide, suc de lămâie, broccoli încolțit violet și ceapă. Funcționează bine ca fel principal. 342 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin, Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin, și Paste cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă, cu un strop de ulei, apoi adăugați pastele. Gatiti urmand instructiunile ambalajului, adaugand broccoli pentru ultimele 5 minute.
Între timp, încălziți ușor uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și usturoiul feliat și gătiți încet timp de 2 minute.
Adăugați feniculul și gătiți încă câteva minute, până se înmoaie. Îndepărtați sardinele în tigaie și amestecați încă câteva minute pentru a le rupe.
Introduceți pastele și broccoli în tigaie cu nuci de pin, stafide și suc de lămâie. Aruncați împreună pentru a lăsa pastele să absoarbă uleiul, condimentați bine și serviți imediat, împrăștiate cu coajă de lămâie și fulgi de ardei iute.