Paste cu midii, nuci de pin și portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu midii, nuci de pin și portocale. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 444 calorii. Dacă aveți la îndemână vin, cățel de usturoi, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu midii, nuci de pin și portocale, Salată de Kale cu rodie, portocale și nuci de pin, și Paste cu roșii proaspete și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita cu 1 lingura de sare timp de 9 minute; scurgere.
Combinați midii și vinul alb într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți și gătiți 7 minute sau până când cojile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă. Tapetați o sită fină cu 2 straturi de pânză de brânză; așezați peste un castron. Se strecoară lichidul de gătit prin sita pregătită; rezervați 2 căni de lichid de gătit.
Scoateți midiile din scoici; păstrați cald. Aruncați pânza de brânză și cojile.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați nuci de pin și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați lichid de gătit rezervat, restul de 3/4 linguriță sare, coajă și suc, amestecând bine; aduceți la foc mic.
Adăugați pastele în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se ingroasa si acopera pastele.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și midiile.