Paste cu mazăre, usturoi, coajă de lămâie și piper negru (vegan)

Paste cu mazăre, usturoi, coajă de lămâie și piper negru (vegan)
Pastele cu mazăre, usturoi, coajă de lămâie și piper negru (vegan) sunt un fără lactate felul principal. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 769 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 2. Un amestec de usturoi, paste crestate, cum ar fi cavatappi, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cizmar de cireșe și caise ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 408 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, Lămâie usturoi Pan-coapse de pui prăjite cu spanac și mazăre, și Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați mazăre și gătiți până la verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 2 minute. Se strecoară și se rulează sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți și transferați într-un castron mic. Se aruncă cu amidon de porumb și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați pastele în cratița goală acum și acoperiți cu apă cu 1 inch. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se pune la foc mare și se fierbe, amestecând ocazional. Continuați să gătiți până când pastele sunt abia al dente (urmați instrucțiunile pachetului pentru sincronizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Adăugați lichid de gătit în castron cu mazăre, amestecând pentru a vă asigura că amidonul de porumb este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Goliți cratița și ștergeți cu prosoape de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Adăugați ulei și usturoi. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand usturoiul incepe sa capete indicii de culoare in jurul marginilor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
10
Adăugați fulgi de piper și câteva măcinări bune de piper negru urmate de mazăre. Aduceți la fierbere, apoi adăugați pastele scurse, sucul de lămâie și frunzele de pătrunjel. Aruncați pentru a combina, continuați să gătiți, amestecând continuu, până când sosul se reduce la consistența dorită (aproximativ 1 minut), condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți, și serviți, topind fiecare porție cu coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista