Paste cu mazăre, usturoi, coajă de lămâie și piper negru (vegan)

Pastele cu mazăre, usturoi, coajă de lămâie și piper negru (vegan) sunt un fără lactate felul principal. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 769 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 2. Un amestec de usturoi, paste crestate, cum ar fi cavatappi, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cizmar de cireșe și caise ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 408 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, Lămâie usturoi Pan-coapse de pui prăjite cu spanac și mazăre, și Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați mazăre și gătiți până la verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 2 minute. Se strecoară și se rulează sub apă rece până se răcește.
Scurgeți și transferați într-un castron mic. Se aruncă cu amidon de porumb și se lasă deoparte.
Așezați pastele în cratița goală acum și acoperiți cu apă cu 1 inch. Condimentează după gust cu sare.
Se pune la foc mare și se fierbe, amestecând ocazional. Continuați să gătiți până când pastele sunt abia al dente (urmați instrucțiunile pachetului pentru sincronizare).
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Adăugați lichid de gătit în castron cu mazăre, amestecând pentru a vă asigura că amidonul de porumb este dizolvat.
Goliți cratița și ștergeți cu prosoape de hârtie pentru a se usca.
Adăugați ulei și usturoi. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand usturoiul incepe sa capete indicii de culoare in jurul marginilor, aproximativ 2 minute.
Adăugați fulgi de piper și câteva măcinări bune de piper negru urmate de mazăre. Aduceți la fierbere, apoi adăugați pastele scurse, sucul de lămâie și frunzele de pătrunjel. Aruncați pentru a combina, continuați să gătiți, amestecând continuu, până când sosul se reduce la consistența dorită (aproximativ 1 minut), condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți, și serviți, topind fiecare porție cu coajă de lămâie.