Paste cu legume la grătar și Feta
Pastele cu legume la grătar și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 449 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 147 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii cherry, ardei gras, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Paste Cu Legume La Grătar Și Feta, Paste cu Fetan și legume prăjite, și Legume la grătar cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scurgeți toată marinada din brânza feta într-un castron mare.
Adăugați fâșii de ardei gras, pene de ceapă și roșii cherry la marinat în castron; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Filetați roșiile cherry pe frigarui. Grătiți toate legumele până se înmoaie și ușor carbonizate, aproximativ 15 minute pentru pene de ceapă, 10 minute pentru fâșii de ardei gras și 5 minute pentru roșiile cherry. Întoarceți legumele în același castron.
Se presara cu 1 1/2 linguri oregano; amestecati pentru a amesteca.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional; scurgere.
Adăugați paste și brânză feta în castron cu legume la grătar; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se presară cu 1/2 lingură de oregano rămasă și se servește.