Paste cu inimi de anghinare, roșii uscate la soare și migdale prăjite

Paste cu inimi de anghinare, roșii uscate la soare și migdale prăjite
Pastele cu inimi de anghinare, roșii uscate la soare și migdale prăjite sunt un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1313 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pastele fusilli, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Pandora de pui cu roșii uscate la soare și inimi de anghinare, Salată de cartofi Pesto cu inimi de anghinare și roșii uscate la soare, și Paste Pesto cu fasole verde, roșii uscate la soare și nuci de pin prăjite.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele, al dente: aduceti o oala mare cu apa bine sarata la fierbere viguroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele în apa clocotită și lăsați să gătească, neacoperite, la fierbere completă, pentru perioada de timp specificată pe pachetul de paste, minus aproximativ 2 minute. Test, pastele ar trebui să fie gătite, dar încă ferme până la mușcătură, al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
În timp ce pastele se gătesc, pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Așezați inimile de anghinare marinate tăiate, roșiile uscate la soare tocate, migdalele prăjite și coaja de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare MarinateInimi De Anghinare Marinate
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgeți pastele, adăugați la inimile de anghinare: când pastele sunt gata, scurgeți-le și adăugați pastele în castron cu inimile de anghinare și roșiile uscate la soare. Aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Presărați suc de lămâie, pătrunjel și piper negru peste paste, aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de roșii uscat la soare în paste și 1-2 linguri de ulei de măsline. Aruncați pentru a amesteca. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
În acest moment puteți face înainte și reîncălziți pentru a servi.
4
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista