Paste cu Gorgonzola și ceapă dulce

Pastele cu Gorgonzolan și ceapă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 702 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, spaghete și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 86%. Încercați Paste cu Gorgonzolan și ceapă dulce, Paste cu Kale Gorgonzolan și ceapă caramelizată (luni fără carne), și Cartofi Dulci Prăjiți, Ceapă Caramelizată Și Quiche Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; se scurge.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul balsamic.
Într-un castron mare, combinați pastele, amestecul de ceapă și Gorgonzola. Aruncați până se acoperă uniform și brânza se topește.