Paste cu fasole și verdeață
Pastele cu fasole și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână paste cu papion, bulion de pui, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Paste, fasole, ' n ' verdeturi, Paste cu verdeață și fasole albă, și Paste cu fasole de afine și verdeață.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Așezați pastele într-un castron mare; pune deoparte.
Călește ceapa și ciupercile în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute.
Adăugați kale și următoarele 4 ingrediente; gatiti, amestecand des, 15 minute sau pana cand kale este frageda.
Adăugați fasole și gătiți 1 minut.
Adăugați amestecul de fasole în paste; aruncați ușor.
* 1 (8 uncii) pachet de ciuperci proaspete feliate pot fi înlocuite.