Paste cu fasole și verdeață

Paste cu fasole și verdeață
Pastele cu fasole și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână paste cu papion, bulion de pui, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Paste, fasole, ' n ' verdeturi, Paste cu verdeață și fasole albă, și Paste cu fasole de afine și verdeață.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Așezați pastele într-un castron mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Călește ceapa și ciupercile în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați kale și următoarele 4 ingrediente; gatiti, amestecand des, 15 minute sau pana cand kale este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5
Adăugați fasole și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
6
Adăugați amestecul de fasole în paste; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
* 1 (8 uncii) pachet de ciuperci proaspete feliate pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ProaspeteCiuperci Proaspete

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista