Paste cu fasole de afine și verdeață
Nevoie de o felul principal vegetarian? Pastele cu fasole de afine și verdeață ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 602 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Paste cu fasole și verdeață, Paste, fasole, ' n ' verdeturi, și Paste cu verdeață și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați fasole uscată, înmuiați-le mai întâi timp de 6 ore sau acoperiți-le cu apă clocotită și înmuiați-le timp de o oră; apoi tratați-le ca fasolea proaspătă, după cum urmează. Scoateți fasolea; apoi puneți-le într-o tigaie cu apă, frunze de dafin, 3 frunze de salvie sau jumătate de salvie uscată și 1 lingură de ulei de măsline. Feliați 1 din căței de usturoi și adăugați-l în tigaie împreună cu morcovul. Sareți ușor și fierbeți ușor până când fasolea este fragedă, aproximativ 30 de minute sau posibil mai mult, în funcție de maturitatea boabelor. Dacă absorb toată apa, adăugați mai mult după cum este necesar, inclusiv suficient pentru a lăsa niște bulion. Când fasolea este gata, puneți-le deoparte cu lichidul de gătit.
Îndepărtați tulpinile dure ale verdețurilor și tocați frunzele.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie și ofiliți ușor ceapa. Tăiați mărunt usturoiul rămas, tocați frunzele de salvie rămase și adăugați-le în ceapă cu fulgii de ardei. Gatiti un minut sau 2; apoi adăugați verdeața. Sare ușor și adaugă puțină apă de gătit din fasole și gătește până când verdeața este fragedă.
Adăugați fasolea și suficient lichid pentru a face un sos frumos. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați sare după gust și pastele și gătiți până când pastele sunt al dente.
Scurgeți și aruncați cu verdeața și fasolea. Condimentați după gust și serviți cu mult piper măcinat, uleiul de măsline rămas dantelat deasupra și brânză proaspăt rasă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;