Paste cu Escarole și năut
Pastele cu Escarole și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 613 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați năut, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Paste din cereale integrale cu năut și Escarole, Cotlete De Porc Cu Năut Sotat, Escarole Și Măr, și Paste de papion cu Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Între timp, încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde, apoi amestecați escarolul, năutul, 1/4 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu; acoperiți și gătiți până când escarolul se ofilește, 3 până la 4 minute.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. După câteva minute, îndepărtați 1 1/2 căni din apa de gătit a pastelor și adăugați în tigaie cu amestecul de escarole; se fierbe, neacoperit, până când lichidul se reduce la jumătate și escarolul este fraged, aproximativ 5 minute. Când pastele sunt gata, rezervați 1 cană apă de gătit, apoi scurgeți.
Adăugați pastele în tigaie și gătiți, aruncând pentru a combina, 1 minut; adăugați o parte din apa de gătit rezervată dacă pastele par uscate.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și aruncați.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza.
Fotografie de Christopher Testani