Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu cârnați și struguri roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, orecchiette și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prepeliță Cu Struguri Și Cârnați, Cârnați Prăjiți Și Struguri, și Cârnați italieni cu struguri roșii.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă la fiert. Într-o tigaie mare, gătițicârnați la foc mediu, amestecând și rupându-se, până Labine rumenit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați cârnații într-un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
3
Adăugați ulei în tigaie; reveniți la foc mediu. Gătițiceapa si usturoiul cu 1/4 lingurita sare, amestecand ocazional, pana lamoale și auriu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați struguri,bulion șifulgi de piper; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când strugurii se înmoaie sau se sparg și se îngroașă, aproximativ 10 minute. Întoarceți cârnații la Skillet și amestecați; opriți focul. Când apa fierbe, adăugați restul1 lingură de sare și paste; gătiți conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Struguri
Bulion
Paste
Apă
Sare
5
Scurgeți pastele, adăugați-le în tigaie și porniți focul la mare. Gatiti, amestecand, pana cand carnatii sunt fierbinti si pastele sunt acoperite cusos, 30 până la 60 de secunde. Împărțiți pastele în 4 boluri; presărați fiecare cu parmezan și pătrunjel înainte de servire.