Paste cu conopidă: Paste Col Cavolofiore

Paste cu conopidă: Paste Col Cavolofiore
Paste cu conopidă: Paste Col Cavolofiore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 615 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.66 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți caciocavallo, șofran, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă de conopidă: Minestra di Cavolofiore, Paste Cu Conopidă, și Conopidă și paste făinoase.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu fundul greu, aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Împărțiți conopida în flori. Blancați conopida în apă clocotită până la jumătate gătită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți conopida, rezervând apa de gătit pentru ziti. Puneți deoparte conopida gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ZitiZiti
3
Tăiați și tocați hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Se dizolvă firele de șofran în câteva linguri de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Aruncați pește, roșii și usturoi feliat. Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați stafidele, nucile de pin, ceaiul de șofran și hamsiile. Folosind o agitare din lemn și continuați să gătiți la foc mediu până când hamsiile se dizolvă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofranșofran
CeaiCeai
7
Adăugați jumătate din conopida gătită și condimentați, după gust, cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să gătească până când conopida este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8
Reduceți focul la minim și lăsați să gătească, neacoperit, în timp ce pregătiți ziti. Întoarceți apa de conopidă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ZitiZiti
9
Adăugați ziti și gătiți la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZitiZiti
10
Scurgeți pastele și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Adăugați conopida rămasă, acoperiți și lăsați să se toacă la foc mediu-mic până când pastele și conopida sunt fierte, aproximativ 5 minute. Aruncați cu ulei de măsline extravirgin, pătrunjel tocat și caciocavallo. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista