Paste cu conopidă, ardei și Pesto de nucă

Paste cu conopidă, ardei și Pesto de nucă
Rețeta Paste cu conopidă, ardei și Pesto de nucă se poate face în aproximativ 40 de minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 299 calorii. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă din alimente și vin necesită conopidă, ulei de măsline, ardei gras și strozzapreti. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Paste Cu Conopidă, Ardei Și Pesto De Nuci, Paste și ardei amestecați cu pesto de nucă și lămâie, și Fripturi de conopidă prăjită cu nuc prăjită + Pesto de pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați coriandrul, pătrunjelul, nucile și usturoiul până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați 6 linguri de ulei și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți pastele și rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă conopida și se condimentează cu sare. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste in pete, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați ardeii grași și gătiți până se înmoaie și se rumenesc în pete, 5 minute. Răsturnați legumele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Adăugați pastele, pesto-ul și apa rezervată pentru paste la legume; aruncați până când pastele sunt acoperite. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați în boluri calde și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista