Paste cu conopidă, ardei și Pesto de nucă
Rețeta Paste cu conopidă, ardei și Pesto de nucă se poate face în aproximativ 40 de minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 299 calorii. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă din alimente și vin necesită conopidă, ulei de măsline, ardei gras și strozzapreti. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Paste Cu Conopidă, Ardei Și Pesto De Nuci, Paste și ardei amestecați cu pesto de nucă și lămâie, și Fripturi de conopidă prăjită cu nuc prăjită + Pesto de pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați coriandrul, pătrunjelul, nucile și usturoiul până se toacă mărunt.
Adăugați 6 linguri de ulei și procesați până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente.
Scurgeți pastele și rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Se adaugă conopida și se condimentează cu sare. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste in pete, 5 minute.
Adăugați ardeii grași și gătiți până se înmoaie și se rumenesc în pete, 5 minute. Răsturnați legumele într-un castron.
Adăugați pastele, pesto-ul și apa rezervată pentru paste la legume; aruncați până când pastele sunt acoperite. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați în boluri calde și serviți.