Paste cu ciuperci și sos de dovleac-Gorgonzola

Paste cu ciuperci și sos de dovleac-Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 255 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de salvie, sare, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cu ciuperci și sos de brânză Gorgonzola, Paste în formă cu verdeață, inimi de anghinare, ciuperci Portobello și Gorgonzola, și Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Păstrați cald.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; acoperiți și gătiți 3 minute. Descoperi; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Combinați Salvia tocată și laptele într-o cratiță medie la foc mediu. Aduceți la foc mic.
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și brânza în amestecul de lapte, amestecând cu un tel. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa si se omogenizeaza, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă dovleacul, sarea, piperul și nucșoara.
Adăugați amestecul de paste și dovleac în amestecul de ciuperci; aruncați bine pentru a combina.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de salvie, dacă doriți.