Paste cu ciuperci și Kasha
Paste cu ciuperci și Kashan este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați kasha, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Kasha Varnishkes (crupe de hrișcă cu paste Bowtie), Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri), și Kasha Varnishkes-Kashan și arcuri.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Adăugați pastele și kasha și gătiți până când pastele sunt al dente și kasha este doar fragedă, 10 până la 12 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, scurgeți și readuceți pastele și kasha în oală.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați amestecul de ciuperci la pastele scurse și kasha. Se amestecă pătrunjelul, untul, apa rezervată pentru paste, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.Notă: Acesta este un fel de mâncare clasic evreiesc din Europa de Est numit Kasha varnishkes.