Pastele cu cerneală de calmar cu creveți și scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 733 calorii, 43G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, suc de la 1 la 2 lămâi, paste cu cerneală de calmar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu cerneală de calmar cu creveți, Nduja și roșii, Paste Cu Cerneală De Calmar, și Paste Proaspete Cu Cerneală De Calmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu, până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați creveții și saut-ul până la opac, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Scoateți pe o farfurie. Reîncălziți uleiul și gătiți scoicile până când și ele sunt opace și ușor rumenite, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți scoicile pe farfurie cu creveții și adăugați usturoiul în tigaie. Gatiti, amestecand des, pana devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați fulgii de ardei roșu, piperul negru, sarea, vinul, roșiile și pătrunjelul și gătiți la foc mare până se reduc la jumătate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați sucul de lămâie și untul și readuceți fructele de mare în tigaie, amestecând bine. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa usor sarata pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge bine, se întoarce în oală împreună cu fructele de mare. Aruncați bine și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura