Paste cu anghinare și Rouget

Paste cu anghinare și Rouget
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu anghinare și Rouget. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $ 4.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 553 calorii. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți fettuccine, lămâi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Le Rouget, Rouget și creveți cu sos de lămâie, și Paste Cu Anghinare.

Instrucțiuni

1
Strângeți lămâile într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare și tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch din tulpină. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați frunzele din vârful inimii. Curățați baza și tulpina. Folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben, scoateți sufocul cu blană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați anghinarea în apă și repetați cu anghinarea rămasă. Tăiați subțire inimile de anghinare și readuceți-le în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge și se usucă.
4
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1/4 cană plus 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Adăugați anghinarea în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete și abia fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați roșiile și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc mic, zdrobind roșiile, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Adăugați pastele și apa de gătit în tigaie și fierbeți, aruncând, până când lichidul este aproape absorbit, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc. Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc mare, intorcand o data, pana cand sunt crocante si fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Transferați pastele într-un platou mare și aranjați peștele deasupra, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista