Paste cu anghinare și Rouget
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu anghinare și Rouget. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $ 4.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 553 calorii. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți fettuccine, lămâi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Le Rouget, Rouget și creveți cu sos de lămâie, și Paste Cu Anghinare.
Instrucțiuni
Strângeți lămâile într-un castron mare cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare și tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch din tulpină. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați frunzele din vârful inimii. Curățați baza și tulpina. Folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben, scoateți sufocul cu blană.
Adăugați anghinarea în apă și repetați cu anghinarea rămasă. Tăiați subțire inimile de anghinare și readuceți-le în apă.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1/4 cană plus 2 linguri de ulei până la sclipire.
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Adăugați anghinarea în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete și abia fragede, aproximativ 7 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc mic, zdrobind roșiile, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit.
Adăugați pastele și apa de gătit în tigaie și fierbeți, aruncând, până când lichidul este aproape absorbit, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc. Condimentează peștele cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc mare, intorcand o data, pana cand sunt crocante si fierte, aproximativ 5 minute.
Transferați pastele într-un platou mare și aranjați peștele deasupra, cu pielea în sus.