Pastele de anghinare, măsline și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 537 calorii. 133 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită inimă de anghinare dintr-un borcan, coajă de lămâie, rachetă și măsline. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Cina în seara asta: paste de anghinare, măsline și lămâie, Cartofi Copți Cu Anghinare, Măsline Și Lămâie, și Paste de miel, lămâie și măsline sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Fierbeți pastele. În timp ce gătește, amestecați coaja de lămâie și sucul, uleiul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
2
Scurgeți pastele, rezervând 3 linguri de apă de gătit, apoi reveniți în tigaie cu amestecul de lămâie, apă de gătit, anghinare și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Aluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Se încălzește scurt, se condimentează bine, se amestecă prin rachetă, apoi se servește.