Paste crocante și coacere cu broccoli
Paste cruste și coacere cu broccoli durează 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 648 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână cub de legume, muștar german, broccoli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 400 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Broccoli și paste coapte, Cheesy broccoli Paste coace, și Pui & broccoli Paste coace.
Instrucțiuni
Fierbeți pastele, ceapa și tulpinile de broccoli în multă apă clocotită ușor sărată timp de aproximativ 7 minute, apoi adăugați floretele și gătiți încă 3 minute. Rezervați aproximativ 400 ml de apă, apoi scurgeți pastele și legumele.
Întoarceți apa rezervată în tigaie și dizolvați cubul de stoc, amestecați muștarul și crme frache, apoi condimentați după gust. Aduceți la fierbere. Se amestecă pastele scurse, legumele și jumătate de brânză, amestecând până se topesc. Se amestecă pătrunjelul.
Încălziți grătarul timp de 3 minute. Răsturnați pastele și legumele într-un vas superficial, rezistent la cuptor.
Se amestecă brânza rămasă, pesmetul și ierburile, apoi se împrăștie deasupra.
Așezați vasul pe baza unei tigaie pentru grătar și grătiți timp de aproximativ 3 minute, întorcându-se dacă începe să se rumenească. Continuați să urmăriți, astfel încât partea de sus să nu înceapă să ardă sau brânza se va întări.
Scoateți și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.